Home Over ons Referenties Contact Login 06 55 20 86 21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Inspecties

VCAEen diepgaande kijk op inspecties


Veiligheid begint niet op de werkvloer maar ver daarvoor. Voordat een project (in welke vorm dan ook) van start gaat, analyseren we de risico’s. Hierbij identificeren we potentiële gevaren en ontwikkelen we strategieën om deze te minimaliseren. Voor ons zijn de inspecties geen verplichte hindernis maar een kans om te groeien en te verbeteren, een kernwaarde die onze organisatie definieert.

Elk rapport dat we ontvangen, elk advies dat we krijgen, dient als brandstof voor onze voortdurende zoektocht naar verbetering op het gebied van (o.a.) veiligheid. We geloven dat door samen te werken en openlijk te communiceren, we niet alleen onze werkomgeving veiliger maken, maar ook de normen verhogen. Met als doel dat een ieder veilig en gezond naar huis kan terugkeren aan het einde van de dag.

 

Inspecties.

Wij zetten ons in voor het waarborgen van naleving van de VCA-richtlijnen en het identificeren van mogelijkheden tot verbetering. Gewapend met kennis, ervaring en een passie voor veiligheid, voeren wij gedetailleerde controles uit op zowel organisaties als projectbezoeken onderweg.

We nemen  geen genoegen met oppervlakkige beoordelingen. We gaan tot in de kern van onze operationele processen, van het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen tot de implementatie van veiligheidsprocedures.

Digitaal gemak.

In ons MMS werken we met slimme formulieren. De werkplekinspectie stemmen we af op de organisatie waardoor er heel eenvoudig en concreet gewerkt kan worden aan een continu verbetercyclus.

Trend analyses.

Ondanks dat trendanalyses niet altijd verplicht zijn is het voor ons een standaard. De trends geven inzicht in de gelegenheid tot verbetering die met regelmaat niet opvallen maar wel kunnen leiden tot incidenten en het risico op incidenten brengen we graag naar nul.

SAFEVeiligheid voorop


Of u nu een partner, een klant of lid van ons team bent, wees gerust, bij RUUDSTER. staat veiligheid altijd voorop. Samen bouwen we aan een toekomst waarin risico’s worden geminimaliseerd, uitdagingen worden overwonnen en waarin elk individu wordt gewaardeerd en beschermd.


© 2024 RUUDSTER. Quality Improvement. Made by Helemaal de bom.