Home Over ons Referenties Contact Login 06 55 20 86 21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Quality Control

Quality Control


Om kwaliteitsverbetering te bewerkstelligen is kwaliteitscontrole noodzakelijk, wat wil zeggen dat Quality Control direct voortvloeit uit Quality Improvement dus onlosmakelijk verbonden met RUUDSTER.

Audits.

In een wereld waarin kwaliteit en betrouwbaarheid steeds belangrijker worden, vormen audits een onmisbaar instrument voor organisaties om processen te beoordelen, risico’s te identificeren en verbeteringen door te voeren. Een audit is veel meer dan alleen een controle; het is een waardevolle kans voor organisaties om te groeien en te evolueren naar een hoger niveau.

Wij richten ons op de driejarige cyclus van de certificering door middel van een gedegen auditplan en uitvoering van de interne audits door één van onze ervaren auditors.

Bij behoefte verzorgen we ook de begeleiding van de externe audits.

Inspecties.

Vanuit de VCA bedrijfscertificeringen zijn we bekend met de werkplekinspecties.

Vanuit de voedselindustrie zijn we bekend met glas- en hygiënerondes.

Welke vorm een inspectie ook heeft wij bieden maatwerk op elke organisatie en automatiseren dergelijke inspectie-, checklijsten die eenvoudig via tablet of telefoon in te vullen zijn. Met de mobile device kan eenvoudig een beoordeling onderbouwd worden met een foto van de aangetroffen situatie.

Voor verbetering vatbare situaties kunnen eenvoudig actie-/ verbeterpunten worden uitgezet naar een verantwoordelijke collega.

Resultaten zijn direct zichtbaar in het managementsysteem en gekoppeld aan de juiste KPI’s.

RI&E.

Een effectieve bedrijfsvoering vereist het identificeren en beheren van risico’s. Met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) krijgt u inzicht in potentiële bedreigingen voor uw organisatie en kunt u proactief maatregelen nemen om deze te minimaliseren.

Onze RI&E-service biedt een gestructureerde aanpak om risico’s te analyseren en te evalueren op verschillende gebieden, zoals veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Door samen te werken met ons houden we samen uw RI&E eenvoudig actueel.

 

Keuringen.

Het keuren van arbeidsmiddelen is een essentiële stap om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Of het nu gaat om machines, gereedschappen of elektrische apparatuur, regelmatige keuringen zijn cruciaal om risico’s te minimaliseren en naleving van de wetgeving te garanderen.

Onze keuringsservice biedt een grondige inspectie van uw arbeidsmiddelen, waarbij we controleren op mogelijke gebreken, slijtage of andere veiligheidsrisico’s. Door te voldoen aan de wettelijke eisen en normen zorgen we ervoor dat uw arbeidsmiddelen veilig en betrouwbaar blijven functioneren.

Bescherm uw werknemers en bedrijf door uw arbeidsmiddelen regelmatig te laten keuren.

KPI Management.

Naast de fysieke controles bewaakt Quality Control de actualiteit van wet- en regelgeving én eventueel geformuleerde KPI’s.


Vraag nu meer informatie op.

Neem contact op
© 2024 RUUDSTER. Quality Improvement. Made by Helemaal de bom.