Home Over ons Referenties Contact Login 06 55 20 86 21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Keuringen

Elektrische arbeidsmiddelen.

Niet alleen de elektrische arbeidsmiddelen met een stekker wordt meegenomen tijdens de keuringen maar ook elektrische arbeidsmiddelen met een accu nemen wij mee. We inventariseren, fotograferen, testen en rapporteren. Daarmee krijgt ieder object een eigen stamkaart met historie. Met onze werkwijze bieden wij een complete inventarisatie aan waar we zelfs trends uit kunnen halen.

Niet te vergeten dat we bij slijpmachines ook naar de houdbaarheidsdatum van slijpschijven kijken.

Elektrische laadpalen.

In ontwikkeling…

Ladders, trappen en rolsteigers.

De cijfers liegen er niet om, incidenten met ladders en trappen nemen toe. De noodzaak voor het op orde hebben van de klimmaterialen nemen we dan ook graag mee en verzorgen we de bijbehorende voorlichting en trainingen om nut en noodzaak over veilige omgang te benadrukken en daarmee mogelijke incidenten tot een minimum te beperken.

 

Stellingen en stalen opslagsystemen.

Van archief tot 200.000 palletplaatsen, van 150 cm tot 17000 cm hoogte. Dagen kunnen onze keurmeesters zoet zijn in onder andere de warehouses waar wij inspecties uitvoeren op de stellingen en stalen opslagsystemen voor onze relaties.

Ook hier stopt ons gevraagd en ongevraagd advies niet want als wij constateren dat er geen verkeersplan aanwezig is bieden wij de mogelijkheid voor de uitvoering van een verkeersplan die bij de organisatie past.

Bij blokkade van nooduitgangen nemen wij direct actie en gieten wij nut en noodzaak in een bedrijfseigen voorlichting.

Valbeveiliging.

Wij vonden het vervelend om bij onze relaties nee te verkopen als het gaat om de keuringen rondom valbeveiliging. Zodoende dat onze keurmeesters allen ook de valbeveiliging mogen keuren. Ben je in het bezit van valbeveiliging en wil je deze laten keuren? Breng het langs, klaar terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie of iets anders. Geen behoefte aan een rit naar Alblasserdam? Laat het ons weten, we komen ook met onze servicewagen op locatie.

Blusmiddelen.

De kans op een brand is normaalgesproken relatief klein, maar juist op dat moment dat zich dat voordoet wil je geen weigerend brandblusmiddel. De controle op gekeurde brandblussers is geen probleem en inmiddels kunnen wij (vooralsnog) op kleine schaal zorg dragen voor het up to date houden van de brandblussers.

EHBO koffers.

Tijdens onze rondes constateren wij geregeld dat EHBO koffers niet op orde zijn. Om die reden hebben wij dit opgenomen in onze dienstverlening en dragen wij zorg voor up to date koffers.

Servicewagen.

We kunnen veel ‘lezen’ uit het gebruik van arbeidsmiddelen. Dat betekend een voedingsbodem voor de bedrijfseigen voorlichting.

Wat we ook belangrijk vinden om te vermelden is dat we geen concessies doen. Als een arbeidsmiddel in welke vorm dan ook niet voldoet aan de norm, dan is dat afkeur. Dat wil niet zeggen dat onze dienstverlening stopt met alleen goed- of afkeur. Bij constateren dat bijvoorbeeld de aanrijdbeveiliging van een stelling of stalen opslagsysteem geraakt is, uit het lood staat en daarmee niet meer voldoet aan de norm bieden wij ook aan deze direct of op een nader te bepalen moment te repareren. Missen we breekpennen tijdens de controle, kunnen we deze direct aanvullen.

Kortom, waar we direct kunnen helpen zullen wij ontzorgen. Uiteraard wel in overleg.


© 2024 RUUDSTER. Quality Improvement. Made by Helemaal de bom.