Home Over ons Referenties Contact Login 06 55 20 86 21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Quality Improvement

Quality Improvement


Letterlijk vertaald spreken we over kwaliteitsverbetering hetgeen onlosmakelijk verbonden met RUUDSTER. In ons DNA is de ISO9001 (kwaliteitsmanagement) opgenomen wat voor ons betekend ‘verder dan een systeem en een certificaat’. Wil jouw organisatie verder dan een certificaat aan de muur, dan zijn wij de partner om daar werk van te maken.

DNA.

Continu verbeteren zit in ons DNA. Dat brengt (meestal) gevraagd en (soms) ongevraagd advies met zich mee met voor ogen doelen te stellen, formuleren, realiseren en te bewaken.

Norm.

Kwaliteitsverbetering gaat hand in hand met de norm ISO9001 en is voor ons de fundering van onze organisatie en onze dienstverlening. Met de norm in het achterhoofd kijken wij graag met jullie mee om kwaliteitsverbetering te realiseren.

RUUDSTER.

Wij komen graag in gesprek met de mensen van de organisatie om deze te leren kennen en begrijpen. Vanuit deze positie kijken wij graag met de elementen van de ISO9001 in het achterhoofd en een eigen wijze blik naar de organisatie om de gelegenheid tot kwaliteitsverbetering bespreekbaar te maken.


Vraag nu meer informatie op.

Neem contact op
© 2024 RUUDSTER. Quality Improvement. Made by Helemaal de bom.