Home Over ons Referenties Contact Login 06 55 20 86 21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

RI&E

RI&ERisico Inventarisatie & Evaluatie


Als werkgever weet je hoe waardevol de mensen zijn voor het succes van de organisatie. Wist je ook dat je wettelijk verplicht bent om een arbobeleid te hebben en dat een Risico-Inventarisatie & Evaluatie hiervoor de basis is? De RI&E heeft als doel ‘Veilig & Gezond werken’. Middels de RI&E brengen we met elkaar de arbeidsrisico’s binnen de organisatie in kaart. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak voor het beheersen van deze risico’s. Dit is van belang voor de organisatie en de medewerkers. Het leidt namelijk niet alleen tot minder ziekteverzuim, maar bevordert ook het werkplezier en de productiviteit.

Inventarisatie.

Middels de inventarisatie brengen we de mogelijke risico’s van de organisatie in kaart wat dient als fundering voor de RI&E en koppelen de bijbehorende wet- en regelgeving.

Het fundament is dynamisch en kan met weinig inspanning geverifieerd worden op actualiteit en dient als basis voor de evaluatie.

Evaluatie.

We evalueren en beoordelen de risico’s samen met de mensen. De mensen in de organisatie weten tenslotte het beste hoe het gaat in de organisatie. Deelname bieden we standaard anoniem aan en heeft een minimale belasting op de organisatie.

Plan van Aanpak.

De evaluatie vind plaats met een methodiek. Prioriteit en actie-/ verbeterpunt worden opgeleverd door de resultaten van de evaluatie.

Dat wil zeggen dat we een RI&E module hebben ontwikkeld die grotendeels geautomatiseerd is en eenvoudig frequent te updaten valt.

3Smaken


1. Je kunt zelf de RI&E opstellen met behulp van een RI&E instrument en gebruik maken van onze kennis ter ondersteuning waar nodig.
2. Wij bieden ons RI&E instrument aan en deze vullen en onderhouden jullie zelf met ondersteuning waar nodig.
3. Wij verzorgen het proces rondom de RI&E met ons RI&E instrument van A tot Z.

CMCompliance Management


Mocht het zo zijn dat wij de volledige zorg hebben over jullie RI&E dan hoort daar een compliance check bij. Dat betekend dat wij de van toepassing zijnde wet- en regelgeving frequent monitoren op wijzigingen. Bij wijzigingen brengen wij de impact in kaart en na overleg implementeren we deze zodat jullie verzekerd zijn van een up-to-date systeem conform wet- en regelgeving.

MMManualMaster


Consultancy netwerk.

Wij zijn aangesloten bij het consultancy netwerk van ManualMaster en borgen onze dienstverlening in de softwareoplossing van ManualMaster.


Vraag nu meer informatie op.

Wij verzorgen en / of beheren de risico inventarisatie en evaluatie voor diverse relaties van ons. De RIE module is in eigen beheer ontwikkeld, gebaseerd op praktijkervaring en ingericht op de organisatie. De RI&E is onderdeel van ons Merlin Management Systeem. Eenvoudig minimaal jaarlijks te verifiëren en dynamisch met als resultaat een platform waar veilig en gezond werken continu onder de aandacht is of wordt gebracht.

Jonker & Schut, Braanker Logistics, Swaneveld Adviesgroep, Total Waste Systems en Cargo Care Solutions gingen u voor. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om advies en / of vragen met betrekking tot de RI&E te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 06 55 20 86 21 of stuur uw e-mailbericht naar support@ruudster.nl

Neem contact op
© 2024 RUUDSTER. Quality Improvement. Made by Helemaal de bom.