Home Over ons Referenties Contact Login 06 55 20 86 21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over ons

RUUDSTER. Quality Improvement (RQI) ondersteunt op het gebied vankwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu en duurzaamheidvoor alle soorten organisaties met onze consultancy en interim diensten.

RQIKwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu en duurzaamheid


RUUDSTER. Quality Improvement (RQI) helpt organisaties op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid welzijn, milieu en duurzaamheidsaspecten met onze consultancy en interim diensten.

De oorsprong van het huidige RUUDSTER. begon in 2017 als EBNF BV. Opgericht met het doel de sterke punten van organisaties te verbinden. In de twee opvolgende jaren werd kwaliteitsverbetering uitgerold en verschoof het doel naar borgen van de processen en procedures op het gebied van certificeringen met als basis de software oplossing van ManualMaster. EBNF Certificeringen hield kantoor in Sliedrecht en bediende verschillende klanten in Brabant en Zuid-Holland.

In 2019 werd de missie en visie van het oorspronkelijke EBNF losgelaten en verdween het naar de achtergrond. EBNF werd RUUDSTER. en de dienstverlening richtte zich op het ondersteunen van organisaties op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Met onze lange termijn gedachte werden wij voor onze relaties meer en meer een partner die als doel heeft de organisatie in zijn kracht te laten en waar wij kunnen ondersteunen op het gebied van certificeringen, risico-inventarisaties en noodorganisaties. Inmiddels bediende we diverse relaties in Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Vlaanderen en Zuid-Holland.

We verhuisden in 2021 naar Alblasserdam en de one-stop-shop gedachte werd steeds meer werkelijkheid door de mogelijkheden die ons gegund werden bij onze relaties. We mochten de eerste keuringen op stellingen, stalen opslagsystemen en elektrische arbeidsmiddelen verzorgen. Het team breid verder uit met als resultaat dat we in 2022 uit ons jasje groeide en genoodzaakt waren om te verhuizen naar een groter kantoor, nog steeds in Alblasserdam. Gunstig gelegen in onze ogen met de A15 en A16 in onze buurt. Zonder enige marketing mogen we nieuwe relaties blijven verwelkomen en kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden met opleidingen. Één van onze collega’s wilde heel graag emigreren naar Finland en gezien het feit dat we tegenwoordig heel veel online kunnen hebben we met elkaar besloten bij elkaar te blijven en houden we tegenwoordig ook kantoor in Helsinki.

Het jaar 2023 stond voor stabilisatie, de groei van het bedrijf liep ons voorbij en een pas op de plaats was noodzakelijk. Met deze keuze ontstond vrij natuurlijk de wat concretere scheiding in drie business units RUUDSTER. Quality Improvement, die we al kende, met daarnaast RUUDSTER. Quality Control en RUUDSTER. Academy.

Quality Improvement verzorgt de implementatie van diverse zaken waaronder certificeringen. Quality Control verzorgt diverse soorten keuringen waar onze eigen keurmeesters voor opgeleid zijn maar ook de audits op de managementsysteem die Quality Improvement verzorgt. Sinds het eerste kwartaal 2024 rijdt onze eerste servicewagen rond, en zijn we uitgebreid met de keuringen van brandblussers en EHBO koffers. Met de Academy verzorgen we onder andere de BHV en VCA opleidingen voor onze huidige relaties. Daar we met RUUDSTER. eigenlijk alleen maar maatwerk verzorgen zijn er ook passende opleidingen op documentbeheer en leiden wij mensen op om zelfstandig aan de slag te kunnen met de software van ManualMaster.

Onze plannen en ambities zijn nog lang niet op wat nog voor veel potentieel zorgt en gaat zorgen.

WijzijnRUUDSTER.

Ons team wordt geïnspireerd door het ondersteunen, motiveren en/of certificeren van organisaties zoals die van jullie. Continu verbeteren is daarbij de leidraad. Iedere dag levert het weer nieuwe inzichten en ambities op. Met een diversiteit aan creativiteit en expertise onder één dak zijn wij breed inzetbaar en kunnen wij vele vraagstukken beantwoorden. Wordt het te specifiek dan is dat nog steeds geen probleem. In ons netwerk bevind zich nog meer expertise en complexe vraagstukken beoordelen we dan ook altijd met meerdere. Met als doel dat we het vraagstuk hoe dan ook beantwoorden. Kort samengevat, ‘we kunnen jullie niet verder helpen’… of ‘hier stopt onze dienstverlening’ staat niet in ons woordenboek.

Arjanden Breejen

...

Sinds September ’22 aangesloten bij het team in de rol KVGM Coördinator. CO2 Management, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 in mijn portefeuille hoef ik mij niet te vervelen.

Conniede Vroomen

Rechterhand

Sinds november ’22 aangesloten bij het team in de rol support medewerker. Met de groei en alles wat er bij kwam kijken verschoven naar de rol van office manager.

Hansvan de Leemput

Keuri(n)g

Na jarenlang als internationaal chauffeur te hebben gewerkt heb ik vanwege gezondheidsomstandigheden van de auto af gemoeten. Sinds januari 2024 kon ik bij het team aansluiten en ben ik aangesteld als keurmeester. Ik verzorg diverse keuringen bij onze relaties en waar nodig verricht ik praktische hand-en-spandiensten.

RichardDekkers

Incoming.... Sooon....

RobinBromberg

Duurzaamheidsadviseur

Na een opleiding in bos en natuurbeheer afgerond te hebben bij het team van RUUDSTER. aan mogen sluiten en actief als duurzaamheidsadviseur met MVO, CO2 en milieumanagement in de portefeuille.

Rudyvan de Leemput

Teamcaptain

Rond mijn zesde levensjaar heb ik besloten later mijn eigen bedrijf te starten. Een krappe zes jaar later begon dat met baantjes naast het schoolgaande leven. Vele interesses werden ontwikkeld. Na een divers / zoekend baanverloop ben ik vanaf 2008 actief in verschillende rollen waar met name KVGM (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu) leidend in zijn geweest. In de loop van de jaren veel praktijkervaring opgedaan ondersteund met diverse opleidingen met als resultaat dat ik in 2019 het bedrijf kon en mocht overnemen waar ik werkzaam was. Zo werd mijn plan na 32 jaar realiteit en nu kan ik alle creativiteit en ambities kwijt in onze organisatie waarvan ik denk hoe het zou moeten zijn.

Shirleyvan de Leemput

Whizzkid

Creativiteit, interesse in IT en mensenwerk heeft altijd door mijn aderen gestroomd. Tot de geboorte van ons zoontje in 2017 werkte ik voornamelijk in de creatieve sector, in mijn eigen Studio, waar mijn werk wereldwijd bij mensen thuis op de plank staat. Wanneer ik niet aan het verzorgen, werken of gamen ben, ben ik in mijn Studio te vinden! Het begon met af en toe bijspringen bij RUUDSTER. maar heb inmiddels een prominente rol op de backoffice op de administratie of ondersteunend op de software voor de frontoffice.

© 2024 RUUDSTER. Quality Improvement. Made by Helemaal de bom.